14 de musical - Groepstrip.nl
14_de musical_970x250_def5

14 de musical

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige Amsterdamse jongen, uitgroeit tot een wereldster. Hoe zijn sportcarrière, zijn privéleven, zijn goede maar ook verkeerde keuzes in het leven, én het overlijden van zijn vader, hem maakten tot wie hij was. Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad.

Met zang, rap, dans, muziek, video- en archiefbeelden zien we Cruijffs leven door de ogen van de man zelf. Een geniale voetballer met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar das logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’

De wereldpremière is op 25 september in het gloednieuwe AFAS Theater Leusden bij Amersfoort. Script en regie zijn in handen van Tom de Ket. 14 de musical wordt gemaakt in samenwerking met AFAS Software en Cruyff Management.
Meer informatie: www.14demusical.nl

De verkoop van de tickets is sinds vandaag van start gegaan!
Tijdsduur: 
18:00 tot 23:30 uur

Tarief reguliere voorstelling op doordeweekse dagen:     
€ 97,50 p.p. bij 30 personen

Inclusief:
ticket reguliere voorstelling 1e rang – bier, wijn en fris in de pauze – vervoer per luxe touringcar.

Optioneel: uitbreiden met een diner of lunch voor- of achteraf. Ook kunnen wij een zingende Amsterdamse artiest voor u verzorgen in de touringcar op de heenreis om alvast in de stemming te komen!

Voor meer informatie en/of de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team!

18.00 – 23.30 uur

Inclusief: ticket  reguliere voorstelling 1e rang en vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen