Dagtochten najaar - Groepstrip.nl

Dagtochten najaar

Wilt u een gezellige dagtocht in het najaar organiseren? Kijk niet verder, u bent bij groepstrip.nl aan het juiste adres! Wij regelen arrangementen met één belangrijk kenmerk: voor een ieder wat wils! U hoeft dus niet bang te zijn dat het arrangement niet in de smaak zal vallen bij uw gezelschap! Er zijn reeds een aantal arrangementen uitgewerkt. Wilt u een dagtocht organiseren maar staat uw gewenste arrangement er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat samen.

Mogelijkheden

Wilt u een leuke dagtocht in het najaar laten organiseren door Groepstrip.nl? Dat kan. In het overzicht van ons gehele aanbod, kunt u al onze arrangementen bekijken. Wij bieden uitjes in het binnen- en buitenland aan. De meeste dagtochten in het najaar zijn busreizen, maar wij bieden ook enkele bootreizen aan. De reis wordt ook geheel op de doelgroep afgestemd. Zo bieden wij ook allerlei bedrijfsuitjes en schoolreizen.

Voordelen

Groepstrip.nl is een merknaam van Verschoor Reizen. Dat biedt u vele voordelen, zoals persoonlijk advies, betrokkenheid bij uw wensen, kwaliteit service en deskundigheid. Verschoor Reizen bestaat reeds 90 jaar en dat zorgt voor garantie in vele opzichten. Als u klant bent bij Verschoor Reizen ontvangt u om het jaar een uitgave vol leuke en interessante arrangementen. Ook stellen wij graag onze partners aan u voor. Daarnaast ontvangt u 2 keer in het jaar een aparte mailing vol leuke seizoenaanbiedingen. Speciaal voor uw gezelschap maken wij deze arrangementen en werken wij ze graag nog op maat voor u uit.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in onze service wat betreft dagtochten najaar? Of heeft u verdere vragen of informatie nodig? Dan kunt u contact met ons opnemen. Staat uw gewenste arrangement niet bij ons aanbod? Neem dan ook zeker contact met ons op, wij adviseren u graag!

Naam *
Telefoonnummer ?*
E-mail
Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
Upload uw groepsreis *
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)