Pluk het Westland - Groepstrip.nl
Framblij

Pluk het Westland

Plukkerij Framblij van Dirk Bruinsma is een leuke bestemming met een vrolijke, kleurrijke en creatieve inrichting waar iedereen lekker zelf fruit kan plukken, ze hebben hier wel 20 soorten en alles is overdekt (lukt het niet, krijgt u een bakje geplukt en wel mee). Dirk en zijn moeder Gerda leggen het aan de groepen allemaal ter plekke uit. Ze zijn al de vierde generatie want opa Boon had begin 19e eeuw ook al een bedrijf op dezelfde plek; een Druiveneetgelegenheid.Gerda is groot verzamelaar van spullen uit grootmoeders tijd en beschildert alles zelf. De Cultuurschuur, naast de Plukkerij is van Gerda en is ook zeker een bezoekje waard.

Dus… “Ben je boos, pluk een framboos, dan ben je snel weer Framblij!

We sluiten het bezoek af met een broodjeslunch met een warm balletje gehakt. Na de lunch staat een rondvaart door het Westland op het programma. Met een echte Westlandse boot, een zogenaamde ‘schuit’ varen we over de eeuwenoude boezemwateren en zien vanaf hoe de streek zich heeft ontwikkeld tot de “glazen stad” van tegenwoordig. Tijdens de rondvaart wordt voor een frisdrankje gezorgd.

09.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: 2x koffie/thee met frambozenmuffin – rondleiding – film – fruit plukken – lunch – rondvaart – frisdrank – vervoer per luxe touringcar

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen