Bedrijven dagtrip - Groepstrip.nl

Bedrijven dagtrip

Bent u op zoek naar een originele bedrijven dagtrip voor u en uw collega’s? Zoek dan niet verder! Bij groepstrip.nl heeft u de keuze uit veel verschillende soorten dagtrips voor bedrijven: of u nu een stedentrip naar Rotterdam wilt of een actieve reis naar Beekse Bergen, wij bieden het aan!

Groepstrip.nl is onderdeel van Verschoor Reizen, een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring op het gebied van aanbieden, verzorgen, en samenstellen van verschillende soorten groepsuitjes voor verschillende doelgroepen. Voor elk type bedrijven dagtrip is bij groepstrip.nl wel een geschikte reis te vinden. Zo niet, dan kunnen wij een dagtrip speciaal op maat voor u samenstellen.

 

Waarom bedrijven dagtrip met groepstrip.nl?

Een bedrijven dagtrip is, naast het feit dat het natuurlijk erg gezellig is, ook nog eens goed voor de teambuilding. Kies daarom voor een uitstapje dat bij heel het team past! Zit het perfecte uitstapje voor u en uw team er niet bij? Ook dan staan wij voor u klaar! Samen met u stellen we de groepsreis samen die wel bij u en uw gezelschap past. Een combinatie van twee reizen bijvoorbeeld met de activiteiten die u het leukst vindt, of juist een heel andere reis: maak uw wensen kenbaar, en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bij groepstrip.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten groepsreizen voor verschillende doelgroepen. Het is natuurlijk belangrijk dat de reis bij het gezelschap past. Mocht u daarom geen keuze kunnen maken uit ons assortiment, dan adviseren wij u graag! Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de reis: van vervoer tot een driegangendiner: groepstrip.nl regelt het voor u!

 

Meer informatie over bedrijven dagtrip?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over bedrijven dagtrip met groepstrip.nl? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon, of vul het contactformulier op onze site in!

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)