Dagtrip gezelschap - Groepstrip.nl

Dagtrip gezelschap

dagtrip gezelschapVan plan een geweldige dagtrip gezelschap te boeken? Kijk niet verder, u bent bij groepstrip.nl aan het juiste adres! Wij organiseren arrangementen met één belangrijk kenmerk: voor een ieder wat wils! U hoeft dus niet bang te zijn dat het arrangement niet in de smaak zal vallen bij uw gezelschap! Er zijn reeds een aantal arrangementen uitgewerkt. Staat uw gewenste arrangement voor een dagtrip gezelschap er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een programma op maat samen.

 

Mogelijkheden dagtrip gezelschap

Een dagtrip gezelschap via groepstrip.nl kan van alles betekenen. Wilt u een dagje weg in eigen land? Of misschien wel naar het buitenland? Groepstrip.nl biedt vooral busreizen aan, maar ook bootreizen en vliegreizen! De keuze is aan u. Ook passen wij de reis aan op uw doelgroep, zoals bijvoorbeeld een familiereis, schoolreis, jongerenreis of personeelsuitje. Bespreek uw plannen  met ons, dan zullen wij de perfecte trip uitstippelen.

 

Voordelen

Groepstrip.nl is een merknaam van Verschoor Reizen. Dat biedt u vele voordelen, zoals persoonlijk advies, betrokkenheid bij uw wensen, kwaliteit, service en deskundigheid. Verschoor Reizen bestaat reeds 90 jaar en dat zorgt voor garantie in vele opzichten. Als u klant bent bij Verschoor Reizen ontvangt u om het jaar een uitgave vol leuke en interessante arrangementen. Ook stellen wij graag onze partners aan u voor. Daarnaast ontvangt u 2 keer in het jaar een aparte mailing vol leuke seizoenaanbiedingen. Speciaal voor uw gezelschap maken wij deze arrangementen en werken wij ze graag nog op maat voor u uit.

 

Interesse

Heeft u interesse in onze service wat betreft het boeken van een dagtrip gezelschap? Of heeft u verdere vragen of informatie nodig?  Dan kunt u contact met ons opnemen. Staat uw gewenste arrangement niet bij ons aanbod? Neem dan ook zeker contact met ons op, wij adviseren u graag!