Gaat u mee... naar Maasvlakte 2? - Groepstrip.nl
Nieuwe Gantel pr foto

Gaat u mee.. naar Maasvlakte 2?

Het meest sprekende voorbeeld van innovatieve én duurzame havenontwikkeling in Rotterdam is Maasvlakte 2. Hier treft u twee van de modernste containerterminals ter wereld aan, worden ’s werelds grootste containerschepen afgehandeld en vindt de assemblage plaats van reusachtige funderingspalen van windturbines voor nieuwe windparken op zee.

Stap met uw gezelschap aan boord van onze luxe touringcar! Onze chauffeur, tevens reisleider, laat u kennismaken met dit indrukwekkend stukje Nederland. Op de heenweg stoppen we bij een restaurant waar u koffie met gebak geserveerd krijgt. Vervolgens maken we o.l.v. de chauffeur een rondrit over de 2e Maasvlakte. Na de rondrit varen we, met de touringcar op de veerpont,  van Rozenburg naar Maassluis. In Hoek van Holland staat u op een prachtige locatie een heerlijke lunch te wachten.

Na de lunch rijden we naar ’s Gravenzande waar u aan boord gaat van een rondvaartboot voor een rondvaart door het prachtige Westland. Met een platbodem varen we via vaarten en riviertjes door deze streek. Vroeger ging in dit gebied alle aan- en afvoer van spullen, grondstoffen en producten grotendeels over het water per platbodem. Aan boord staan kannen koffie/thee en boterkoek voor u klaar en voor iedereen een frisdrankje (zelf bediening).(Er kunnen maximaal 60 personen aan boord)

Voor meer informatie en/of de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team!

09.30 – 18.00 uur

Bekijk een van onze reizen