Groepen dagtrip - Groepstrip.nl

Groepen dagtrip

Bent u op zoek naar een originele groepen dagtrip voor u en uw gezelschap? Zoek dan niet verder! Bij groepstrip.nl heeft u de keuze uit veel verschillende soorten dagtrips voor groepen: of u nu een schoolreisje naar de speeltuin wilt of een stedentrip met de familie, bij ons bent u aan het juiste adres!

Groepstrip.nl is onderdeel van Verschoor Reizen, een bedrijf met reeds 90 jaar ervaring op het aanbieden, verzorgen, en samenstellen van verschillende soorten groepsuitjes voor verschillende doelgroepen. Voor elke doelgroep is bij groepstrip.nl wel een geschikte reis te vinden. Zo niet, dan kunnen wij een dagtrip speciaal op maat voor u samenstellen.

 

Waarom groepen dagtrip met groepstrip.nl?

Het is belangrijk dat u een groepen dagtrip kiest dat bij iedereen past, zodat iedereen optimaal kan genieten. Kies daarom voor een uitstapje dat voor ieder wat wils heeft! Per seizoen hebben we variërende aanbiedingen waardoor u het meeste uit de tijd van het jaar kunt halen. Zit het perfecte uitstapje voor u en uw groep er niet bij? Ook dan staan wij voor u klaar! Samen met u stellen we de groepsreis samen die bij u en uw gezelschap past. Combinaties van verschillende reizen zijn mogelijk, waardoor u kan genieten van wat bij u past. Gegarandeerd een prachtige dagtrip die u niet snel meer zal vergeten!

Mocht u daarom geen keuze kunnen maken uit ons assortiment? Wij adviseren u graag! Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de reis: van het luxe vervoer tot een smakelijk driegangendiner: groepstrip.nl regelt het voor u!

 

Meer informatie over groepen dagtrip?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over groepen dagtrip met groepstrip.nl? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon, of vul het contactformulier op onze site in!

Naam *
Telefoonnummer ?*
E-mail
Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
Upload uw groepsreis *
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)