Middagbezoek aan het Pluimveemuseum - Groepstrip.nl
????????????????????????????????????

Een middag in het Pluimvee Museum

Na de middag stapt u met uw gezelschap in de touringcar en rijden we richting Barneveld. In Barneveld wordt u in het Pluimveemuseum hartelijk ontvangen door zeer enthousiaste vrijwilligers die u graag voorzien van een kopje koffie of thee met Barneveldse Sprits (volgens geheim recept door de ambachtelijke bakker gebakken). Dit is een verrassend leuk museum voor jong en oud, het is groot en ruim opgezet, er is een authentiek werkend veilinglokaal waar groepen mogen meedoen aan een veilingdemonstratie, dit is altijd een doorslaand succes! Er zijn in het museum levende kuikentjes die iedereen zelf voorzichtig mag vasthouden en/of aaien, er is een ‘uitkombak’ en buiten is een tuin met grote kippenrennen waar wel 20 Oudhollandse hoenderrassen in rondscharrelen. Alles is goed rolstoeltoegankelijk, er zijn ruime paden, links en rechts stoelen om even op te kunnen zitten en er is een mooi invalidentoilet.  Alle groepsrondleidingen worden gedaan door zeer enthousiaste gidsen!

Na deze leuke middag rijden we via een mooie route naar Terwolde, waar u bij Brasserie Kriebelz gaat genieten van het Dekselse pannetjes diner met als afsluiting een Deksels dessert.

Meer informatie over deze dagtocht? Informeer bij ons team over de mogelijkheden, neem hiervoor contact op.

????????????????????????????????????

12.30 uur – 21.00 uur

2x koffie/thee met grote sprits – entree, rondleiding en veiling – Dekselse pannetjes diner met dessert – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen