Kerstdagtochten en Kerstmarkten - Groepstrip.nl

Kerstdagtochten en Kerstmarkten

Kerstdagtochten en Kerstmarkten.

Nu het eindelijk zomer is geworden staan we er natuurlijk helemaal niet bij stil dat het over 5 maanden alweer Kerstmis is. Het lijkt misschien een beetje vroeg,  maar we hebben toch al een aantal kerstdagtochten op ons lijstje staan voor komend jaar. Een bezoek aan een kerstmarkt blijft natuurlijk altijd leuk, maar er zijn ook andere leuke kerstuitjes zoals een bezoek aan Autostadt of een bezoek aan de Country & Christmasfair.

Kerstmarkten blijven altijd in trek. Er zijn vele beroemde kerstmarkten zoals die in Oberhausen, Keulen, Aken of Düsseldorf. Maar naast de Duitse Kerstmarkten kunnen we ook naar de kerstmarkt in Lille, Brussel, Luik of Maastricht. Ook al is de temperatuur laag en de wind guur, de gezellige warmte op de markten blijft voortduren. Het is ook leuk om een bezoek aan de kerstmarkt de combineren met een nachtje weg.

Kasteel de Haar in Utrecht is het sprookjesachtige toneel van de grootste Kerstbeleving van de Benelux, namelijk; De Country & Christmas Fair. Naast een geweldig dagje uit is de is dit de ideale plek om in de kerstsferen te komen met geweldige decoraties, delicatessen en leuke presentjes. Lees hier meer over de Country & Christmas Fair

Voor de autoliefhebbers is een kerstbezoek aan Austostadt in Wolfsburg een leuk kerstuitje. Het automobiele thema verandert met Kerstmis in een winterse sprookjeswereld. Dagelijks zijn er ijsdansshows, er is een sfeervolle wintermarkt met winterse gerechten en er zijn tal van mooie kerstcadeautjes. Kortom een leuke combinatie voor autoliefhebbers en kerstliefhebbers.

Kunt u niet wachten tot december? Dan is er voor u de Winterfair de Weistaar. Boerderij de Weistaar organiseert dit jaar voor de 18e keer weer de “Winterfair de Weistaar”. Van kunst tot brocante, van lifestyle tot mode, van delicatessen tot heerlijke streekgerechten in het restaurant. En dit is slechts een greep van wat u kunt verwachten van de Winterfair in de Weistaar. Lees hier meer over de Winterfair de Weistaar. Deze Winterfair vindt plaats op 13,14 en 15 november 2018.

Ons team helpt u graag met het samenstellen van uw ideale kerstuitje. Neem contact op voor meer informatie.

Laatste nieuwsberichten
Huidige Covid19-richtlijnen 9 februari 2021
Reistips 2020 23 januari 2020
Reistips 2019 21 januari 2019