Reistips 2019 - Groepstrip.nl

Reistips 2019

Reistips 2019

Om u dit jaar een mooi overzicht te geven van onze mogelijkheden, hebben wij weer de Reistips 2019 uitgebracht. Als u reeds klant bent van Verschoor Reizen dan heeft u onze tips mogen ontvangen. Bent u dat niet? Dan kunt u de tips hier downloaden; “Reistips voor 2019” of opvragen bij ons team. Neem hiervoor dan contact met ons op.

In de reistips wordt u vooral meegenomen door de mogelijkheden van dagtochten en groepsreizen. Speciaal voor uw vereniging ontwikkelde wij verschillende nieuwe dagtocht reizen om er weer eens op uit te trekken. Daarnaast organiseren wij ook ieder jaar een mooie en vooral interessante Relatiedag. De Relatiedagen nemen u mee naar de locaties toe. Dus anders dan een beurs, want op zo’n dag wordt u als organisator (of bestuurslid van uw vereniging) in de watten gelegd. U ontdekt dan de verschillende mogelijkheden, en u ontvangt dan nog eens extra veel korting door uw deelname! Altijd een groot succes. Wilt u deze uitnodiging volgend jaar ook ontvangen? Laat uw contactgegevens dan achter bij ons team.

Boordevol tips! De Reistips mini-brochure wordt twee keer per jaar aan u toegestuurd. U ontvangt dan tips over het organiseren van leuke dagtochten, groepsreizen, maar ook bedrijfsuitjes of incentive reizen. Deze laatste worden georganiseerd door het team van ons zustermerk Bedrijfuit.nl en VerschoorEvents.nl

Enkele leuke en vooral interessante dagtochten en dagjes uit zullen wij u hier toelichten. Natuurlijk hebben wij ook rekening gehouden met minder valide passagiers en is het dus mogelijk op reis te gaan naar de arrangementen die rolstoeltoegankelijk zijn.

Kortom wij hopen u weer te mogen verrassen en te verwennen! Geniet mee van onze mogelijkheden. Kijk rond op onze website voor nog veel meer inspiratie of neem contact op met ons team voor een voorstel op maat.

Laatste nieuwsberichten
Huidige Covid19-richtlijnen 9 februari 2021
Reistips 2020 23 januari 2020
Reistips 2019 21 januari 2019