Reistips 2020 - Groepstrip.nl

Reistips 2020

Reistips 2020!

Om u dit jaar een mooi overzicht te geven van onze mogelijkheden, hebben wij weer de Reistips 2020 uitgebracht. Als u reeds klant bent van Verschoor Reizen dan heeft u deze tips al in de brievenbus ontvangen. Bent u dat niet? Dan kunt u de tips hier downloaden of opvragen bij ons team. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Boordevol tips! De Reistips mini-brochure wordt twee keer per jaar aan u toegestuurd. U ontvangt dan tips over het organiseren van leuke dagtochten, groepsreizen, maar ook bedrijfsuitjes of incentive reizen. Deze laatste worden georganiseerd door het team van ons zustermerk Bedrijfuit.nl en VerschoorEvents.nl

Enkele leuke en vooral interessante dagtochten en dagjes uit zullen wij u hier toelichten. Natuurlijk hebben wij ook rekening gehouden met minder valide passagiers en is het dus mogelijk op reis te gaan naar de arrangementen die rolstoeltoegankelijk zijn.

Alpaca World en rondvaart Weerribben- We brengen een bezoek aan Alpaca World; een Alpacafokkerij gelegen in Rutte. Na dit bijzondere bezoek stappen we in de touringcar en rijden we naar Ossenzijl. Hier stappen we aan boord van de rondvaartboot en maken een prachtige rondvaart door Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Almere Jungle & de Yakult Fabriek- We brengen eerst een bezoek aan Almere Jungle waarna we doorrijden naar de Fabriek van Yakult.

De Bakkersmolen en rondvaart – Molen de Tijd, een achtigkantige graanmolen, en de naastgelegen molenaarswoning stammen uit 1854. Vandaag gaan wij hier op bezoek.

Kortom wij hopen u weer te mogen verrassen en te verwennen! Geniet mee van onze mogelijkheden. Kijk rond op onze website voor nog veel meer inspiratie of neem contact op met ons team voor een voorstel op maat.

Laatste nieuwsberichten
Huidige Covid19-richtlijnen 9 februari 2021
Reistips 2020 23 januari 2020