Relatiedagen Groepstrip 2018 - Verschoor Reizen

Relatiedagen 2018

Op 19 en 25 januari jongstleden was het zo ver… voor de 8e keer stonden de relatiedagen voor de deur. Met ongeveer 80 relaties gingen wij op pad voor een heerlijke verwendag vol inspiratie. Het programma was, zoals elke relatiedag, weer een verassing! Wij willen iedereen die een aandeel heeft gehad bedanken voor zijn bijdrage!

In de ochtend verzamelen we bij Verschoor reizen voor een inspirerende en vooral gezellige dag. Na een lekker kopje koffie stappen we de bus in en vertrekken we naar onze eerste bestemming. Vol spanning wacht iedereen af wat de eerste stop zal zijn. We gaan naar het “Pluimveemuseum in Barneveld waar we worden ontvangen met een kopje koffie en heerlijke Barneveldse Sprits.

Het is een leuk museum voor jong en oud waar we als groep deel mogen neem aan een veilingdemonstratie in een authentiek werkend veilinglokaal. De Eierveilingen waren tot begin jaren 90 de plaats waar miljoenen eieren van eigenaar verwisselden. We kunnen met een druk op de knop de oude veilingklok tot stilstand laten komen en zo een doosje eieren of een souvenirs kopen. Vervolgens krijgen we een rondleiding door de ruim opgezette expositie. Vanaf april is er mogelijkheid om de 20 Oudhollandse hoenderrassen te bewonderen die hier rondscharrelen.

Na het bezoek aan het Pluimveemuseum rijden we naar “Brasserie Kriebelz”. Hier genieten we van een heerlijke lunch en kletsen we bij over alle indrukken zover.

Nu hoor ik jullie allemaal denken: Wat zal de volgende bestemming zijn? Dit houden we nog even geheim wanneer we weer in de bus stappen voor een mooie reis naar het Twentse Diepenheim.

We nemen u mee naar het “Oranjemuseum” in Diepenheim.  Dit Oranjemuseum is van de 3 oranjemusea in Nederland het nieuwste museum met de enige en grootste bordencollectie van het Huis van Oranje. Ze hebben hier ruim 1000 borden verzameld maar het pronkstuk van het museum is de Koninklijk gedekte tafel. Na de rondleiding waarbij we uitgebreid stil hebben gestaan bij al het moois is het tijd voor een kopje koffie met een heus Amaliagebakje.

Een diner kan natuurlijk niet ontbreken op een prachtige dag als vandaag. Na het heerlijke Amaliagebakje stappen we de bus in voor onze laatste locatie van vandaag. We rijden terug naar Brasserie Kriebelz” waar we eerst kunnen genieten van een heuse Roofvogelshow. Tijdens de show

worden we meegenomen op een spannende reis door de natuur.  Aan de hand van uilen en roofvogels die speciaal getraind zijn om binnen te vliegen, worden ons vele weetjes over deze prachtige dieren verteld.

Aansluitend gaan we genieten van Deksels Pannetjes. Een heerlijk menu waarbij het net lijkt alsof we met z’n allen aan de keukentafel van een ander zitten te eten. Het hoofdgerecht wordt geserveerd in verschillende kleine pannetjes.  Het heerlijke dessert is een proeverij van diverse toetjes.

Helaas is de relatiedag hier ten einde gekomen en keren we huiswaarts. Verschoor Reizen zal Verschoor Reizen niet zijn, als we jullie niet met lege handen naar huis sturen.  We voorzien iedereen van een goodiebag en een mooie tablet van chocolade ter gelegenheid van ons 95-jarig Jubileum.

We hopen jullie dit jaar weer van dienst te kunnen zijn met verschillende uitjes. Vergeet niet een kijkje te nemen  in ons uitgebreid aanbod voor andere leuke ideeën!

Ontdek de Veluwse Ijsselvallei en bezoek het Oranjemuseum
opstap in eigen land
Laatste nieuwsberichten
Reistips 2020 23 januari 2020
Reistips 2019 21 januari 2019
Snert, sneeuw en ijs. 16 april 2018