Dagtochten met snert, sneeuw en ijs - Groepstrip.nl

Snert, sneeuw en ijs!

Snert, snert en nog meer snert. Wanneer we aan het najaar en de winter denken mag snert of erwtensoep niet ontbreken. Maar ook sneeuw en ijs mogen niet vergeten worden.
We hebben verschillende dagtochten waarbij snert, sneeuw of ijs de hoofdrol spelen.

Zo kunnen we genieten van snert in Nationaal Park de Biesbosch tijdens een 3 uur durende rondvaart door de prachtige ongerepte natuur en mooie wateren. Naast de snert in de Biesbosch kunnen we ook genieten van snert op de Giessen. We nemen u meer naar het leuke dorpje Giessenburg waar de rondvaartboot van de Giessenstroom al voor ons klaar ligt. Aan boord wordt u overheerlijke snert met brood geserveerd en krijgt u 2 consumpties naar keuze.

We mogen ook de beroemde snerttram niet vergeten waar we genieten van een 2 uur durende rondrit per tram door Rotterdam. Onderweg vertelt de gids iets over de bezienswaardigheden, anekdotes en de stad Rotterdam. We krijgen een heerlijke kop snert en brood met Zeeuws spek en een consumptie.

”Verbeeldingskracht is belangrijker dan kennis” dit is een bekende quote van Albert Einstein. In het kader van deze spreuk laten we de creatieve geest in ons los bij een workshop Ice Carving.
Tijdens deze creatieve workshop gaan we aan de slag met een echt blok ijs, beitels en hamers en beeldhouwen we onze eigen ijssculptuur. We leren de fijne kneepjes van het vak en na afloop van de workshop zal een deskundige jury de mooiste ijssculptuur belonen.

Wist u dat als u mee wilt doen met de Olympische spelen, u met curling de grootste kans heeft? We kunnen dus maar beter snel beginnen met oefenen! Een actieve curling clinic is een ideaal uitje voor de sportievelingen onder ons. Op een speciaal gereserveerd deel van de ijsbaan spelen we de Oostenrijkse variant op curling, namelijk Eisstockschiessen. We warmen eerst even op, stellen teams samen en vervolgens gaan we op in een kleine spannende wedstrijd.

We organiseren natuurlijk nog veel meer leuke dagtochten. Neem voor de verschillende mogelijkheden contact op met ons team.

Laatste nieuwsberichten
Reistips 2020 23 januari 2020
Reistips 2019 21 januari 2019
Snert, sneeuw en ijs. 16 april 2018