Winter Reistips 2019/2020 - Groepstrip.nl

Winter Reistips 2019/2020

Reistips 2019/2020

Om u dit jaar een mooi overzicht te geven van onze mogelijkheden, hebben wij weer de Reistips 2019-2020 uitgebracht. Als u reeds klant bent van Verschoor Reizen dan ontvangt u deze tips nog in de brievenbus. Bent u dat niet? Dan kunt u de tips hier downloaden; “Reistips voor 2019” of opvragen bij ons team. Neem hiervoor dan contact met ons op.

Boordevol tips! De Reistips mini-brochure wordt twee keer per jaar aan u toegestuurd. U ontvangt dan tips over het organiseren van leuke dagtochten, groepsreizen, maar ook bedrijfsuitjes of incentive reizen. Deze laatste worden georganiseerd door het team van ons zustermerk Bedrijfuit.nl en VerschoorEvents.nl

Enkele leuke en vooral interessante dagtochten en dagjes uit zullen wij u hier toelichten. Natuurlijk hebben wij ook rekening gehouden met minder valide passagiers en is het dus mogelijk op reis te gaan naar de arrangementen die rolstoeltoegankelijk zijn.

Met de Tingeling door Rotterdam – We maken een rondrit door Rotterdam met de historische Tingeling en een rasechte Rotterdamse gids.

De Graanbuurt BoerToer – De BoerToer voert u door overdekte straatjes met historische geveltjes en dompelt u onder in een ongedwongen sfeer.

Winterdroom in de Orchideeën Hoeve – Wie in december op zoek is naar de echte magische, gezellige en warme kerstsfeer kan zijn hart ophalen in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Diverse kerstmarkten in binnen- en buitenland – In november en december is het heerlijk genieten op één van de vele sfeervolle kerstmarkten. Denk aan de kerstmarkt van Maastricht, Valkenburg, Brugge, Luik, Aken of Keulen.

Kortom wij hopen u weer te mogen verrassen en te verwennen! Geniet mee van onze mogelijkheden. Kijk rond op onze website voor nog veel meer inspiratie of neem contact op met ons team voor een voorstel op maat.

Laatste nieuwsberichten
Huidige Covid19-richtlijnen 9 februari 2021
Reistips 2020 23 januari 2020