Dagtrip veluwe meer cruise, groepsreis veluwe, rondvaart veluwemeer
Veluwemeer cruise 2 bewerkt

Cruise Veluwe

Geniet extra van de Veluwe tijdens een dagtocht met een Veluwe meer Cruise. We starten het arrangement in Elburg en gaan aan boord van een mooie salonboot. U geniet van een 3 uur durende rondvaart over het Veluwe meer. Geniet optimaal van de Veluwe tijdens deze leuke groepsreis.

Bekijk ook onze dagtocht Ontdek de Veluwe.

Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Elburg. Elburg is een vesting- en Hanzestad. Het is gelegen aan het Veluwemeer en het Drontermeer. Ooit was Elburg een vissers- en handelsplaatsje dat rechtstreeks op de Zuiderzee uitkeek.

Bij aankomst gaat u aan boord van een mooie salonboot van Rederij Randmeer. We vertrekken uit de haven van Elburg en varen een 3 uur durende tocht over het Veluwemeer. Vanaf het  Veluwemeer heeft u een mooi panorama naar de Veluwe en de eilanden met natuurgebieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met de stranden en jachthavens en de recreatie, kortom er is altijd wat te zien, te beleven. Tijdens de tocht krijgt u een koffietafel met kroket aan boord geserveerd. Aansluitend bent u nog een uurtje vrij in Elburg. U kunt dan even paling kopen in de winkel of even het leuke vestingstadje bezoeken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

cruise-veluwe-verschoorreizen

10.00 – 17.30 uur

3 uur durende vaartocht – koffietafel met kroket – uurtje vrij in Elburg – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen