Dagtrip Woonboot Nelis en Leentje, rolstoeltoegankelijk arrangement
nieuwe touringcars - internet bewerkt

Nelis en Leentje

Op de woonboot van Nelis en Leentje kunt u echt genieten. Tijdens een groepsarrangement wordt u rondgeleid door het museum en vermaakt met een muzikaal optreden. De woonboot van Nelis en Leentje is een rolstoel toegankelijk groepsarrangement. Geniet samen met uw gezelschap van een feestelijk en gezellig spektakel.

Bekijk meer rolstoel toegankelijke dagtochten.

Het muzikale duo Nelis en Lenie de Boer hebben een gezellige koffie en theeschenkerij in een museum met spullen uit grootmoeders tijd. Na de rondleiding pakt Nelis steevast de accordeon en maakt er samen met Lenie een geweldig meezingfeest van. Nelis en Lenie zijn door het geweldige succes naar een nieuwe, veel grotere en volledig rolstoeltoegankelijke locatie verhuisd met de naam “De Woonboot van Nelis en Leentje”!

Op de heenweg maken we een stop voor een kopje koffie met een heerlijk gebakje. Vervolgens maken we een prachtige route door de bossen en langs heidevelden, naar Nelis en Leentje. Bij  aankomst gaat u eerst genieten van een goed verzorgde Drentse koffietafel met soep en een gehaktbal. Daarna volgt een bijzondere rondleiding door het museum met z’n nostalgische winkeltjes en oude spulletjes, onder leiding van Nelis. Aansluitend volgt een muzikaal optreden van Nelis en Leentje. Leentje zingt en Nelis speelt prachtige meezingers op zijn accordeon. Tijdens dit meezingfeest krijgt u 2 consumpties aangeboden.

Na deze gezellige dag rijden we naar het dineradres waar we deze dag afsluiten met een goed diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

nelis-en-leentje-verschoor-reizen

08.30 – 22.00 uur

Koffie met gebak – Drentse koffietafel met soep en gehaktbal – rondleiding – live muziek – 2 consumpties – diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen