Dagtrip Drenthe, Natuurgebied Havelte, groepsreis Drenthe, arrangement
shutterstock_121699729 bewerkt

Parel van Drenthe

Dagtocht de parel van Drenthe, een absolute aanrader! U geniet van de prachtige natuurgebieden rondom Havelte en maakt per huifkar een leuke en afwisselende tocht. Een leuke groepsreis en compleet arrangement in Drenthe.

Bekijk ook de groepsreis naar Museumdorp Orvelte.

Wij laten u vandaag genieten van de prachtige natuurgebieden rondom Havelte. Omringd door heide, vennetjes en bos is theehuis ‘t Hunebed een uitstekend startpunt voor een fantastische dag.

Onderweg maken we een stop voor koffie met gebak. Bij aankomst in Havelte worden we hartelijk ontvangen met een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch stappen we in het treintje en/of huifkar en maken we met een gids een prachtige tocht door de omgeving. We rijden over onverharde paden en zandwegen langs de hunebedden, deze liggen aan de voet van de Havelterberg. We rijden naar de schaapskooi en maken een praatje met de herder op de Drentse heidevelden. We rijden over het oude vliegveld uit de Tweede Wereldoorlog en de gids geeft ons uitgebreid informatie over allerlei zaken waar we langs komen. We besluiten deze middag met koffie of thee met soesjes.

Op de terugweg stoppen we nog voor een heerlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Drenthe-verschoor-reizen

08.30 – 22.00 uur

2x Koffie met gebak – lunchbuffet met soep – rondrit met gids – koffie/thee met soesjes – diner  -vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen