Dagtocht Viva Lavandula, Kroonluchteratelier, groepsreis, Arrangement
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Viva Lavandula en kroonluchter Atelier

Een leuke dagtocht beleeft u bij Viva Lavandula, waar alles in het teken van lavendel staat. In de middag brengt u een bezoek aan het Kroonluchteratelier, een unieke locatie. Geniet samen tijdens deze leuke groepsreis en dagtrip in Flevoland.

Bekijk ook meer dagtochten en groepsreizen in Flevoland.

De “Provence in Flevoland” vind je bij Viva Lavandula. Een prachtig aangelegd bedrijf midden tussen de Lavendelvelden, rondom het bedrijf ligt wel 10 hectare. Hier is alles in stijl, de kleur, de geur en zelfs het gebak ! We krijgen hier een reuze interessante rondleiding, daarin wordt ook een demonstratie distilleren gegeven. In het prachtige Grand Café worden we bij aankomst ontvangen met koffie en iets lekkers.

Nadat we de lunch in Elburg hebben gebruikt rijden we naar de Rode Hoeve voor een rondleiding door het kroonluchteratelier. Dit is een unieke locatie. Het geheel heeft een museale uitstraling hoewel alle kroonluchters gewoon te koop zijn. De honderden fonkelende kroonluchters in combinatie met de tientallen antieke Franse spiegels, antiek en brocante en originele woonaccessoires zorgen altijd weer voor vele positieve reacties.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

viva-lavandula-verschoor-reizen

Bijzonderheden: Viva Lavandula geopend van 15/4 – 31/10 – lavendel bloeit van juni – september Maximaal 44 personen bij de Rode Hoeve

08.30 – 18.00 uur

1 x koffie met lavandelgebak – entree/rondleiding – Veluws broodbuffet met soep – koffie met appelcake – rondleiding – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen