Dagtrip Friesland, Sneek, rondvaart Friese Meren, Groepsarrangement
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waterrijk Friesland

Geniet van een unieke dagtocht op het water. Het Friese water! Een ideale dagtocht om het mooie Friesland vanaf het water te leren kennen. Aan boord geniet u van een heerlijke lunch.

Bekijk ook onze Elfsteden dagtocht in Friesland.

Vanuit uw opstapplaats rijden we via een tussenstop voor koffie met gebak naar Sneek, één van de Friese Elfsteden en hét watersportcentrum van de provincie.  Rond het middaguur gaat u in Sneek  aan boord van een rondvaartboot van Rederij van der Werf voor een drie uur durende vaartocht. U vaart door de stadsgrachten van Sneek, langs de Waterpoort naar het stadje IJlst. Deze stad is de meest idyllische van de Friese Elfsteden en hier vaart u langs de unieke Houtzaagmolen de Hout. Via het watersportrijke Heeg varen we door naar Langweer en Joure om zo het bekende Sneekermeer te bereiken. Een ideale tocht voor u, als u een gedeelte van Friesland vanaf het water wilt leren kennen.

Aan boord krijgt u een lunch aangeboden, bestaande uit: een kop groentesoep,  kroket, twee belegde broodjes, krentenbol en koffie, thee of melk. Aan het eind van de vaartocht krijgt u ook nog koffie met gebak geserveerd.

Na deze prachtige kennismaking met waterrijk Friesland nemen we afscheid van Sneek en rijden we huiswaarts.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

rederij-van-der-werf

09.00 – 18.00 uur

2x Koffie + 1xgebak – Boottocht (3 uur)- lunch met soep en kroket – koffie met gebak – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen