Dagtrip Bakkerij Museum in Hattem, groepstrip.nl, groepsarrangement
bakkerij-museum

Dagtrip Bakkerij Museum

Beleef een leuke dagtocht bij het Bakkerij Museum in Hattem. Natuurlijk mag u vandaag zelf aan de slag met het brooddeeg. Aan het einde van de middag maken we nog een mooie stadswandeling door Hattem. Een leuk en afwisselend groepsarrangement in het teken van Hattem en brood!

Bekijk ook de arrangementen bij chocoladeatelier van Noppen.

Het sfeervolle Nederlands Bakkerijmuseum in het pittoreske Hattem ademt de sfeer uit van een bakkerij van vroeger. Zelden heeft u zich zo geamuseerd als bij de “Broodshow” met de humoristische bakker. U gaat zelf mooie figuren van brooddeeg maken in het amfitheater.

Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie en een reuze Krakeling, vervolgens gaat u onder leiding van de bakker aan de slag. Hierna heeft u gelegenheid om rond te kijken voordat u de lunch gebruikt.

Na de lunch staan de gidsen voor u klaar voor een mooie stadswandeling door Hattem. Aansluitend heeft u nog de gelegenheid om zelf in Hattem rond te kijken bij het bonbon Atelier,  Anton Pieck of het Voerman Museum.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

bakkerij-museum-verschoor-reizen

08.30 – 18.00 uur

1 x Koffie met Reuze Krakeling – zelf broodfiguren maken – lunch – stadswandeling o.l.v. een gids – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen