Dagtrip Maas en Waal, Toverbaltheater en rondvaart De Sluizer, groepsreis
Betoverd Maas en Waal 1 bewerkt

Betoverend Maas en Waal

Geniet van een betoverende dagtrip Maas en Waal. U brengt vandaag een bezoek aan het Toverbaltheater en geniet van een mooie theatervoorstelling. In de middag zal u genieten van een rondvaart over de Maas. Wij bieden u een unieke dagtocht in een betoverende omgeving!

Bekijk hier meer Maas en Waal dagtochten.

Wij nemen u mee naar  het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen. U wordt ontvangen op de rode loper met een heuse theateract bij de voordeur. In de ontvangstruimte wordt u voorzien van een heerlijk kopje koffie of thee met een “Toverbaltraktatie”. Daarna is het tijd om plaats te nemen in het theater en gaat u genieten van de theatervoorstelling. In de pauze krijgt u een drankje. Na de pauze vindt het vervolg van het theaterprogramma plaats waarbij op theatrale wijze informatie wordt gegeven over het Toverbaltheater. Het programma wordt afgesloten met een meezingliedjes programma waarbij de groep actief betrokken wordt.

Na dit leuke ochtendprogramma brengen wij u bij het schitterend gelegen restaurant Moeke Mooren in Appeltern. Hier wordt u een heerlijke Maas en Waalse koffietafel geserveerd. Na de lunch maakt u een prachtige rondvaart in een “Betoverende omgeving”.  Aan boord van De Sluizer maakt u een rondvaart door het recreatie- en natuurgebied De Gouden Ham. De tocht voert over de Maas langs historische en pittoreske plaatsjes zoals Maasbommel, Megen en Appeltern.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Betoverd Maas en Waal

09.00 – 17.00 uur

Koffie/thee met traktatie – theaterprogramma – drankje in de pauze – koffietafel met kroket – rondvaart – vervoer per luxe touringcar

Minimaal 50 betalende personen

Bekijk een van onze reizen