Dagtrip De Orchideeën Hoeve, Flevoland, groepsarrangement
vlinder tuin bewerkt(26)

De Orchideeën Hoeve

Een leuke dagtrip naar de Orchideeën Hoeve, dat is pas een goed idee. Een compleet groepsarrangement met verschillende mogelijkheden. Wist u dat de Orchideeënhoeve compleet rolstoel toegankelijk is? Een groepsarrangement op maat in de grootste tropische tuin van Europa!

Voor een reis naar de tropen hoeft u niet ver. Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa in Luttelgeest (Flevoland) en reis van werelddeel naar werelddeel. Ontdek een wereld voor natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika, Australië en Azië. Geheel overdekt, drempelvrij, rolstoel- en kindvriendelijk en het hele jaar geopend.

Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, vlinders, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en koikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de tuinen van de Orchideeën Hoeve. In de Lorituin vliegen meer dan 80 kleurrijke Lori’s van de blauwe bergen. Liefhebbers kunnen de papegaaitjes zelf voeren. Met een voederbakje in de hand zal de Lori voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. In de Vlinder Vallei, de grootste vlindertuin van Europa, fladderen meer dan tweeduizend vlinders.

Tip: In de decembermaand wordt De Orchideeën Hoeve elk jaar  omgetoverd tot een unieke kerstbeleving met o.a. een kerstmarkt, livemuziek en de befaamde kaarsjesavonden.

We beginnen de dag met koffie en gebak. Daarna is het tijd voor uw bezoek aan de Orchideeënhoeve. U gaat hier ook genieten van de lunch. Natuurlijk gaat u niet met lege handen naar huis. Als cadeautje ontvangt u een gratis orchideeënbloem in cadeauverpakking.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

orchidee

09.00 – 17.30 uur

2 x Koffie met gebak – entree Orchideeënhoeve – koffietafel met kroket – 1 x koffie met cake – orchidee in cadeauverpakking – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen