2-Daagse winterreis Autostadt - Miljoenen bezoekers gingen u al voor!
16 2-daagse winterreis Autostadt Wolfsburg bewerkt

2-Daagse winterreis Autostadt Wolfsburg

Autostadt is het centrum van beleving en mogelijkheden van het Volkswagen concern. Hier presenteert Volkswagen de onderneming met zijn technisch kunnen, zijn merkenstrategie en zijn normen en waarden in een prachtige ambiance. Miljoenen bezoekers gingen u al voor. De paviljoens zijn zo ingericht dat zij ieder een eigen merk vertegenwoordigen met de specifieke uitstraling die bij dit merk hoort. Zo zijn er het Audi paviljoen, Seat paviljoen, Skoda paviljoen, Volkswagen paviljoen en niet te vergeten het Porsche-,Lamborghini- en Bentley paviljoen. In het Zeithaus ziet u een mooie verzameling auto’s van vroeger tot nu.

Bekijk ook onze reis naar Wonderschoon Loosdrecht.

In de tijd voor Kerstmis verandert het automobiele thema- en belevenispark in een winterse sprookjeswereld. Dagelijks zijn er ijsdansshows die u meenemen naar romantische sprookjeswerelden. Een sfeervolle wintermarkt met winterse gerechten en tal van mooie kerstcadeautjes. Een buitengewone belevenis is het punchtochtje met de FGS Havelland op het Middenlandkanaal. Met een bekertje punch in de hand werpt u een buitengewone blik vanaf het water op het winterse landschap.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

ijsdansen kerst - website bewerkt

Meerdaagse reis

2-daags toegangsticket Autostadt – 1 overnachting hotel *** 2 pers./2pers.kamer  met ontbijt – “Punch”boottocht van 1 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden) – bezoek wintermarkt en ijsdansshow – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen