Een dagtrip door 't Gooi, waarbij BN'er centraal staan vandaag
soesterduinen

BN-er tour & Show “Van Groen tot Grand Prix”

Altijd al een kijkje willen nemen in het leven van bekende Nederlanders? Dan is onze BN-er tour door ‘t Gooi een echte aanrader! Meer dan veertig leuke locaties zullen aangedaan worden tijdens een tour van anderhalf uur.

Bekijk ook onze dagtocht Vorstelijk genieten.

Na een kopje koffie of thee met gesorteerd gebak zal de gids honderduit vertellen. De tour gaat langs de villa van Gooische Vrouwen en de huizen van o.a. Marco Borsato, Gordon en John de Mol en brengt ons in Laren en Blaricum. Na de tour door dit prachtige stukje Nederland vertrekken we richting Hilversum Airport. Geheel in stijl staat er een luxe lunchbuffet op u te wachten op het vliegveld. Het middagprogramma bestaat uit een bezoek aan Hippisch centrum Nieuw Eldorado. Deze prachtige manege ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Soesterduinen. Hier bent u onder het genot van een hapje en drankje getuige van een prachtige dressuurshow met muziek en uitleg over de paarden.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

BN-er-tour-web

9.00 -17.00 uur

1x koffie/thee met gesorteerd gebak – BNer tour Laren & Blaricum –lunchbuffet – show “Van Groen tot Grand Prix” –2 consumpties met bitterbal – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen