Dagtrip naar het gezelligste stadje aan de Duitse Eifel
Monschau

Chocolade & de parel van de Eifel

Vandaag maken we een bijzondere reis, waarbij we kunnen smullen van chocolade en een bezoek zullen brengen aan het gezelligste stadje aan de Duitse Eifel. Na een heerlijk kopje koffie en thee met gebak brengen we een bezoek aan de chocoladefabriek in de streek van Verviers.

Als fanaat van chocolade en échte ondernemer richtte Antoine Jacques in 1896 zijn fabriek op. Vanaf de loopbrug boven de productiehal ziet u de chocolademakers aan het werk. Uiteraard kunt zelf van deze zoete lekkernij genieten tijdens een proeverijtje van chocolade. Voor een smakelijke lunch maken we een tussenstop om vervolgens naar Monschau te vertrekken. Dit prachtige plaatsje wordt niet voor niets parel aan de Eifel genoemd. Hier ziet u vakwerkhuisjes, knusse terrasjes en leuke winkeltjes, maar ook de burcht van Monschau en de nog altijd werkende Mosterdmolen. Deze schilderachtige omgeving zal u niet snel vergeten!  Na een smakelijk 3-gangen diner sluiten we deze dag af!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

77.-Chocolade-de-parel-van-de-Eifel-web

7.30 – 20.30

koffie/thee met vlaai –  bezoek chocolaterie – proeverijtje van chocola – lunch – bezoek Monschau – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen