Een dagtocht naar Schiphol samen met Rozen & Radijs in Burgerveen
Groepstrip.nl-R-Breng-rozen-naar...-Schiphol

Dagtocht naar Schiphol

Een enerverend dagje uit! Eerst een bezoek aan Rozen & Radijs in Burgerveen en vervolgens een bezoek aan één van de grootste luchthavens van Europa; Schiphol. Vandaag zal het u aan niets ontbreken en kunt u na afloop spreken van een zeer geslaagde dag!

In de ochtend staat eerst een bezoek aan Rozen & Radijs in Burgerveen op het programma. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee in de gezellige kas, met uiteraard een stukje huisgemaakte appeltaart met slagroom. Vervolgens geniet u van een presentatie in de kwekerij, waar u alles wordt verteld over “De koningin der bloemen”. Een kas die is omgetoverd in een tuin vormt een oase van rust. In de winkel kunt u zelf gekweekte rozen kopen. We besluiten het bezoek met een heerlijke uitgebreide koffietafel.

Na het bezoek aan Rozen & Radijs vervolgen we onze reis richting Schiphol. Hier geniet u van een boeiende en bijzondere Schiphol-tour, en maken we een rondrit met de touringcar onder leiding van een gids. Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de grootste luchthaven van Nederland veel gebeurt, dat kan namelijk ook met onze Schiphol-tour! Na de tour bent u nog even vrij op het Panoramaterras, waar u geniet van prachtige vergezichten met uitzicht op het komen en gaan van de vliegtuigen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Rozen

9.00 – 18.00 uur

1x koffie/thee met appeltaart en slagroom – presentatie – koffietafel met soep en kroket – rondrit Schiphol o.l.v. gids – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen