Dagtrip Bevrijdingsmuseum Groesbeek, Groepsarrangement Gelderland
Bevrijdingsmuseum - 0 bewerkt

Beleef de vrijheid!

Beleef een leuke dagtocht bij het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Na de lunch geniet u van een Battlefieldtocht door het Rijk van Nijmegen onder leiding van een gids. Aan het einde van de dag nuttigen we een wijntje bij Wijnhoeve Colonjes. Een heerlijke dagtrip in het teken van Vrijheid.

In Groesbeek kunt u ook genieten van een arrangement in Museumpark Orientalis.

Het Vrijheidsmuseum is een historisch museum over de gebeurtenissen rond de nationale bevrijdingsgeschiedenis van Nederland in 1944 en 1945. Typische jaren ’40 geuren, diorama’s, originele filmbeelden, toespraken en muziek nemen u mee naar de bevrijdingsgeschiedenis van Nederland en Europa. Het museum toont aan jong en oud de actuele betekenis van democratie, vrijheid en mensenrechten.

Bij aankomst krijgen we een kop koffie met bevrijdingsgebak geserveerd in het museumcafé. Na de koffie bezoeken we met gidsen het museum.

De koffietafel met soep en kroket gebruiken we in een nabijgelegen restaurant. Na de lunch maken we o.l.v. een gids een mooie Battlefieldtocht door het Rijk van Nijmegen, o.a. langs de terreinen en monumenten van Market Garden.

We besluiten het bezoek aan Groesbeek bij Wijnhoeve Colonjes, hier gaat u genieten van een heerlijk glas wijn.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Bevrijdingsmuseum

09.00 – 18.00 uur

1x Koffie met bevrijdingsgebak – entree/rondleiding Nationaal Bevrijdingsmuseum – koffietafel met soep en kroket – Battlefieldtocht o.l.v. een gids – bezoek wijnhoeve + 1 glas wijn – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen