Dagtrip Amersfoort, monumentenstad, groepsarrangement
Amersfoort & Spakenburg bewerkt

Heerlijk Amersfoort

Dagtrip Amersfoort beleven? Amersfoort is een van de grootste monumentensteden van Nederland en dat voel je wanneer je de middeleeuwse straten en historische gebouwen verkent. De grachten, muurhuizen en de Koppelpoort verwijzen nog altijd naar het Amersfoort van de 13e eeuw. Het straten- en grachtenpatroon van nu is nog vrijwel hetzelfde als tijdens de ontwikkeling van Amersfoort. Ontdek de wonderlijke mengeling van een rustieke, oude, maar o zo verrassende stad.

Bekijk ook onze reis Oranjemuseum en Bolletje museum.

Bij aankomst in de keistad staat een Cityhost ons al op te wachten en geeft allerlei praktische informatie en ontvangt u een welkomstpakket. De Cityhost brengt ons naar het restaurant waar de koffie, thee en een echte Amersfoortse lekkernij klaar staat. Daarna volgt onder leiding van een ervaren gids een ontdekkingstocht door de goed bewaarde historische binnenstad.

Voor het middagprogramma kunt u kiezen uit een rondvaart met open boot, vrij zijn om te winkelen of een van de musea te bezoeken, bezoek aan Kamp Amersfoort of wat dacht u van een bezoek aan het nabij gelegen Bunschoten-Spakenburg.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

dagtrip-amersfoort-verschoor-reizen

09.00 – 18.00 uur

1x Koffie met gebak – stadswandeling met gids – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen