Dagtrip hart van Gelderland, Gelderse Poort, centrum van Kleve
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Naar het hart van de Gelderse Poort en een bezoek aan Kleve

Met een centrale ligging in een uniek natuurgebied is Millingen aan de Rijn het hart van de Gelderse Poort. Hier is de invloed van de rivier overal merkbaar. Zo vind je er rivierstuifduinen, ooibossen, vogelrijke moerassen en geurige graslanden. We beginnen de dag met een bezoek bij Tingieterij De Tinnen Roos met koffie en cake. De Tinnen Roos is een bijzonder familiebedrijf, hier maakt u het proces van tingieten van dichtbij mee. Het zal u verbazen met hoeveel liefde en passie deze mensen hun ambacht uitoefenen en zult u ontdekken dat tin zeker niet oubollig hoeft te zijn.

Bekijk ook onze dagtocht naar Arnhem.

Na deze leuke excursie worden we in het nabij gelegen Hotel Millings verwend met een uitgebreide koffietafel incl. kroket. Na de lunch stappen we in de touringcar en maken o.l.v. een gids een prachtige rondrit door de schitterende omgeving van de Ooijpolder en het Rijk van Nijmegen. Vervolgens maken we een uitstapje over de grens en geven u in het centrum van Kleve een uurtje vrij om hier rond te kijken. Na de rondrit keren we terug bij Hotel Millings en sluiten we deze prachtige dag af met een heerlijk 3-gangen diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Dagtrip hart van Gelderland

09.00 – 20.30 uur

Excursie Tingieterij inclusief koffie met cake – koffietafel met kroket –  rondrit met de touringcar o.l.v. een gids – diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen