De heuvels van Zuid-Limburg - een prachtige rondrit!
shutterstock_61890247 - limburg bewerkt

De heuvels van Zuid-Limburg

Nadat wij u hebben opgehaald rijden we naar het koffieadres, waar we deze dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens rijden we verder via een mooie route door de heuvels van Limburg naar restaurant de Wilhelminatoren, gelegen bij het Drielandenpunt Vaals. Hier staat een heerlijke Drielandenlunch met streekproducten voor u klaar.

Bekijk ook onze reis; Rozen & Geuren.

Na de lunch neemt de gids u mee voor een rondrit door het schitterende heuvelland naar Epen. Hier ziet u in de wei een leuke en humoristische demonstratie schapen drijven met de herdershond. Bij slecht weer is de demonstratie in de schaapskooi. Het werk van de herder is voor groot en klein een bijzondere belevenis.

Na de demonstratie stappen we weer in de touringcar en vervolgen we de rondrit door het heuvelland. Teruggekeerd bij het restaurant heeft u nog even vrijaf. Dan wordt het weer tijd voor de terugreis, die we zullen onderbreken we voor het afscheidsdiner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajaxSN53JG75

08.00 – 21.30 uur

Koffie met vlaai – Drielandenlunch – rondrit o.l.v. een gids – demonstratie schaapherder – diner – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is aan te passen naar uw wensen.

Bekijk een van onze reizen