Een heerlijke vaart! - en compleet verzorgde dag voor u en uw gezelschap
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Engelen – Heusden; Een heerlijke vaart!

We vertrekken per touringcar en koersen naar onze Brabantse bestemming. U zult vandaag genieten van een heerlijk arrangement waarbij u zowel kunt genieten van een heerlijke vaart als een heerlijke pannenkoekenlunch. Een compleet verzorgde dag voor u en uw gezelschap.

Bekijk ook de reis Schoentjes dansen.

Onderweg ontvangt u een heerlijk kopje koffie/thee met een gevulde koek. In Engelen aan de kade we maken vandaag een Brabantse rondvaart.

Het einddoel van deze tocht is het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. We varen over de Dieze naar het dorpje Engelen. Daar gaan we de sluis in. U maakt het schutten van dichtbij mee. Eenmaal op de Maas passeren we Bokhoven, Ammerzoden en Well. Twee uur na vertrek komen we in het fraaie Heusden aan. Vanaf Heusden keren we retour naar Engelen. Onderweg wordt u voldoende vermaakt door uw kapitein die u vertelt over de omgeving die we passeren. U kunt op en top genieten van een heerlijke vaart.

Ook is het zowel letterlijk als figuurlijk een heerlijke vaart! Want we gaan genieten van een heerlijk pannenkoeken arrangement. U kunt onbeperkt pannenkoeken eten en als dessert is er een heerlijk ijsje. Bij de pannenkoeken krijgt u 2 consumpties met keuze uit frisdranken of koffie en thee.

We meren af in Engelen en we verlaten de kapitein met zijn bemanning. Daarna vertrekken we per touringcar vanuit Engelen en we keren huiswaarts.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

SONY DSC

9.30-17.30 uur

Koffie/thee met gevulde koek in de touringcar, Privé huur van de rondvaartboot voor 4 uur, onbeperkt pannenkoeken eten met een ijsje na, 2 consumpties (frisdrank of koffie/thee), het vervoer per comfortabele rolstoeltouringcar en service gerichte chauffeur.

Rolstoelvriendelijk

Bekijk een van onze reizen