Elfstedenstadje Hindeloop dagtrip met Verschoor Reizen!
slider-friesland

Elfstedenstadje Hindeloopen

Tijdens een dagtocht in Friesland kan u natuurlijk niet of het Elfstedenstadje Hindeloopen heen! Geniet van een uniek Elfstedentocht arrangement. U brengt met uw gezelschap een bezoek aan het Schaatsmuseum en zal in de middag een tocht maken door de Friese Elfsteden.

Bekijk ook andere leuke dagtochten in Friesland.

Wij brengen u vandaag naar Friesland, onderweg bieden wij u koffie met koek aan in de touringcar. Bij aankomst in Hindeloopen wordt u ontvangen met koek en zopie. Na de koffie brengt u een bezoek aan het schaatsmuseum waar van alles te zien is over de schaats-Elfstedentochten, waaronder het Elfstedentochtkruisje van Prins Willem Alexander. Ook zijn er prachtige wintertaferelen te aanschouwen. Aansluitend volgt er een rondwandeling door Hindeloopen met het Elfstedentocht vragenspel met leuke prijzen.

Hierna staat er in restaurant Sudersee een goed verzorgde koffietafel met kroket voor u gereed. Dan is het tijd voor een schitterende tocht met de touringcar langs een aantal van de Friese Elfsteden. De gids zal u er alles over vertellen. Terug in het restaurant krijgt u nog een kopje koffie met suikerbrood aangeboden.

De terugreis zullen we onderbreken voor een dinerstop in een goed restaurant.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

elfstedenstadje-hindeloop

08.30 – 21.30 uur

Koffie met koek in de touringcar – koek en zopie in Hindeloopen – entree Schaatsmuseum – Elfsteden vragenspel met leuke prijzen – koffietafel met kroket en fruit na – rondrit o.l.v. een gids – koffie met suikerbrood – diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen