Familiedag Oliemeulen en Lolland - een leuke dag voor de hele familie!
Philharmonisch Orkest

Familiedag combinatie, Oliemeulen en Lolland

Iets te vieren? Iets leuks? Of met de hele familie op stap? Dit arrangement is een typische familiedag uitstapje. Heerlijk genieten van de leuke locaties voor jong en oud. Wij brengen u rechtstreeks naar de Oliemeulen in Tilburg. Op de heenreis zorgen wij voor broodjes in de bus inclusief koffie/thee en frisdrank.

Het vreemdste dierenpark van Nederland….in Tilburg!

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes! Aapjes! Krokodillen! …. Dierenpark ´De Oliemeulen´ blijft verrassen. Een aantal dieren mag zelfs geaaid worden tijdens een demonstratie door de verzorgers.  Een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon ´zien´, maar vooral ´beleven´.

Het hele jaar door zijn er op woensdagen, weekenden en vakantieperiodes spectaculaire roofvogeldemonstraties te zien. Bovendien vind je hier één van de grootste collecties reptielen en amfibieën in Europa! Het park is geschikt voor alle leeftijden. Ook voor verjaardagspartijtjes, bedrijfsuitstapjes of familiefeesten is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader. Leuk kan namelijk heel leerzaam zijn. Dierenpark ´De Oliemeulen´ is gedeeltelijk overdekt en dus te bezoeken onder alle weersomstandigheden.

Na dit bezoek brengen wij u naar Lolland in Tilburg. Speeltuin Lolland in Tilburg biedt overdekt speelplezier voor kinderen tot circa twaalf jaar. In Lolland bevind zich een klimlabyrint met diverse doorgangen en een speelwoestijn. In de verborgen stad kunnen de kinderen via het poortenhuis en de arcade op zoek gaan naar de trampoline en de uitkijktoren. In het spartelnet klim je eerst naar boven om je vervolgens naar beneden te laten rollen. In Lolland is ook een hangbrug, een klimwand en de zogenaamde “griezelgang“.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

sfeer5-website

11.00 – 20.30 uur

2 belegde broodjes met koffie/thee in de touringcar – entree de Oliemeulen – entree Lolland – 1 x koffie met gebak of frisdrank met chips – onbeperkt buffet incl. alcohol vrije drankjes – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neemt u contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen