Dagtrip Fruitkwekerij Verhage en oude Raadhuis, groepsarrangement
Fruitkwekerij Verhage + oude Raadhuis in Urk 2 bewerkt

Fruitkwekerij en Urk

Vandaag geniet u van een groepsarrangement bij Fruitkwekerij Verhage en brengt u een bezoek aan museum het Oude Raadhuis, het voormalige gemeentehuis van het eiland Urk. Een leuke en afwisselende dagtocht voor uw gezelschap.

Bekijk ook onze leuke dagtocht Appel, Peer, IJs. 

Voor een frisse en interessante excursie rijden we naar Luttelgeest voor een bezoek aan fruitbedrijf Verhage. Piet ontvangt ons in de fantastische ontvangstruimte. Hierna volgen spannende verhalen over het bestrijden van ongedierte met oorwurmen. We kijken mee bij het  fruit sorteren en bezoeken de landerijen en de grote koelingen.  Natuurlijk is er een gezellige proeverij (o.a. fruitsap), een videopresentatie en een grote Boerderijwinkel met allerlei producten uit de polder.

Na de lunch brengen we een bezoek aan Urk. Op Urk worden we in Museum het Oude Raadhuis ontvangen in het voormalige gemeentehuis om kennis te maken met de bewogen en unieke geschiedenis van dit voormalige eiland Urk. In dit museum is o.a. een authentieke Urker visserswoning die in de zomer wordt “bewoond” door vrijwilligers, die in klederdracht laten zien hoe het leven van een Urker visser en zijn gezin eruit zag begin van de 20e eeuw. U krijgt een mooie film te zien en een korte rondleiding door het museum.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

fruitkwekerij-verschoorreizen

08.30 – 18.00 uur

2 x Koffie met appelgebak – excursie fruitkwekerij – koffietafel + kroket – entree/rondleiding het Oude Raadhuis – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen