Gassan Diamonds en Hermitage - een bijzondere dag uit!
shutterstock_120976837 - hermitage bewerkt

Dagtrip naar Gassan Diamonds en de Hermitage

Wij brengen u naar Amsterdam. Onderweg maakt de touringcar een tussenstop in Haarzuilens waar u  1 x koffie met gebak krijgt. Rond 11.00 uur komen we aan bij de Hermitage in Amsterdam. Het gebouw waar nu de Hermitage Amsterdam is gevestigd, was 324 jaar lang een tehuis voor ouderen. Toen aan het einde van de twintigste eeuw bleek dat zorginstelling Amstelhof niet meer voldeed aan de eisen van de tijd, werd gezocht naar een nieuwe bestemming. Sinds juni 2009 is hier de Hermitage Amsterdam gevestigd. Bij de Hermitage zijn er steeds wisselende tentoonstellingen.  Onder leiding van gidsen krijgt u een rondleiding van ca. een uur. Er mogen maximaal 15 personen per gids meegaan.  Aansluitend bent u nog even vrij bij de Hermitage om rond te kijken of de mooie winkel te bezoeken.

Bekijk ook de reis naar het Rijksmuseum.

Vervolgens gebruikt u de lunch in het centrum van Amsterdam. Hierna bent u een uurtje vrij in het centrum.  U besluit het dagje Amsterdam met een korte rondleiding bij Gassan Diamonds. De Amsterdamse diamantair Gassan Diamonds is gevestigd in de voormalig door stoom aangedreven diamantslijperij. In dit monumentale pand kijkt u mee over de schouder van de diamantslijpers terwijl een gids u uitleg geeft over het diamant-bewerkingsproces. Ervaar de sensatie van het diamant slijpen bij Gassan Diamonds. Zie het verwerkingsproces in al haar facetten. Beleef de opwinding van ruim 400 jaar vakmanschap en traditie. Uiteraard kunt u ook hier de wereldberoemde ‘Amsterdam Cut’ kopen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Amsterdam 3

08.30 – 18.00 uur

1 x  koffie met gebak – entree Hermitage – rondleiding met gids –koffietafel met kroket – bezoek aan Gassan Diamonds – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen