Gezellig Oisterwijk - een culturele dagtrip vol leuke verassingen!
Museum Dansant - DSC06618 bewerkt

Gezellig Oisterwijk

Nadat iedereen is ingestapt rijden we naar het gezellige plaatsje Oisterwijk. In het centrum van Oisterwijk worden we verwacht in een gezellig cafe waar we gaan genieten van een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje. Na de koffie is het tijd voor een stadswandeling door dit prachtige plaatsje. De wandeling onder leiding van stadsgidsen van de Heemkundekring  voert door het oude centrum langs historische panden, monumenten en kerken waarbij ook markante personen uit het rijke verleden van de “Parel in ’t groen”  de revue passeren. Bij terugkomst in het gezellige eetcafé krijgt u de lunch geserveerd. Na de lunch heeft nog even vrij in Oisterwijk om nog wat winkeltjes te bezoeken of zomaar rond te wandelen of bij mooi weer te genieten op een heerlijk terrasje.

Bekijk ook onze reis naar de Asperge en wijn boerderij.

In de middag brengen wij u naar Museum Dansant in Hilvarenbeek. Museum Dansant ademt de sfeer van een danspaleis uit 1900, met veel Jugendstil elementen. Een beleving  van kristal en geslepen spiegels uit de tijd dat gezelligheid nog heel gewoon was. Alles draait en speelt, er wordt leuke uitleg gegeven met veel humor waarbij de groep gewoon kan blijven zitten, de presentatie gebeurt rondom u heen. Tussendoor mag er gedanst worden op de klanken van deze heerlijke muziek. Er wordt een lekker glaasje wijn of frisdrank geschonken met daarbij een lekker stukje worst, kaas of gehaktballetje en er staan zoutjes op tafel.

Wij brengen u weer huiswaarts, we onderbreken de route voor een heerlijk Oosters buffet.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Struisvogelfram-en-Museum-Dansant-2-website2

09.00 – 21.00 uur

1x Koffie of thee met gesorteerd gebak –  stadswandeling o.l.v. gidsen – lunch met 1xsoep + 1xluxe broodje en 1xkoffie/thee/melk/karnemelk/jus – entree museum Dansant met 2x wijn of frisdrank, kaas/worst en zoutjes – onbeperkt Oostersbuffet – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen