Gorkumse Snert - de lekkerste snert van Gorinchem en omstreken.
shutterstock_110536709 - gorinchem bewerkt

Gorkumse Snert

We nemen u mee naar het pittoreske vestingstadje Gorinchem, in de volksmond Gorkum. Onderweg krijgt u al een lekker kopje koffie/thee aangeboden. Wanneer we aankomen in Gorinchem staat daar een gids op u te wachten. Deze neemt u mee door het centrum van Gorkum en vertelt over de verbindingen van dit stadje met Amsterdam, maar vertelt u ook over de leuke anekdotes, de welvaart van Gorinchem en wat er allemaal te beleven is in dit ludieke doch pittoreske stadje.

Bekijk ook de reis Vino vs. Art.

Na de stadswandeling duiken we een restaurantje binnen. Achter de kerk vindt u een gezellig en knus restaurantje waar u vriendelijk wordt ontvangen door de gastvrouw. Zij zorgt ervoor dat u wordt voorzien van 2 consumpties naar keuze en tevens ontvangt u een heerlijke bord snert met 2 Zuurdesemboterhammen belegd met Zeeuwse spek. Deze huisgemaakte snert is een absolute aanrader en misschien wel de lekkerste snert van Gorinchem en omstreken.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Gorinchem-2

09.00 – 14.00 uur; 11.00 – 16.00 uur; 14.00 – 19.00 uur.

Kopje koffie/thee onderweg, 1 uur stadswandeling, snert met Zuurdesemboterhammen en Zeeuwse spek, 2 consumpties naar keuze en het vervoer per luxe bus met een gastvrije chauffeur.

Bijzonder: maximaal 54 personen!

Bekijk een van onze reizen