Kempische gastvrijheid - een bezoek aan een bijzondere streek
Museum Acht Zaligheden - huishoudafd 07 bewerkt

Kempische gastvrijheid

Wij nemen u mee naar een bijzondere streek “De Acht Zaligheden”. U beleeft hier een goede weergave van het leven, wonen en werken in het mooie Kempische gebied dat in de periode van 1850-1950 heeft plaatsgevonden. U wordt hier ontvangen met een heerlijk kopje koffie/thee met vlaai. U bezoekt het museum “De Acht Zaligheden”.

Bekijk ook onze reis Workshop Bollenmand vullen.

Na uw bezoek nemen wij u mee voor een unieke belevenis; We maken een tocht langs beroemde dorpskernen, kerken en kapellen in dit prachtige Kempische gebied. Uw gids vertelt u op een échte Brabantse humoristische wijze en een plezierige manier over de bijzondere bezienswaardigheden. Het hoogtepunt van deze tocht is toch wel de pas gerestaureerde Lambertuskerk in Vessem. Volgens de kenners is er een bijzondere Toscaanse sfeer van deze kerk af te leiden. Tijdens de tocht maken we onderweg een stop voor een heerlijk lunch. Na de tocht komen we terug bij het museum waar we een consumptie nuttigen. Vervolgens keren we huiswaarts of kunt u de dag afsluiten met een voortreffelijk diner.

Uitbreiding luxe diner bij Restaurant Kruidenlucht in Casteren mogelijk;
Thuiskomst dan ca. 21.00 uur

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Wassen_zaligheden_eersel_400

09.00 – 18.00

2x kopje koffie/thee met vlaai – entree “De Acht Zaligheden” – rondrit met gids – lunch met kroket – afsluitende consumptie  – vervoer per luxe touringcar met gastvrije chauffeur.

Een luxe 3-gangen diner – andere mogelijkheden zijn op aanvraag.

Bekijk een van onze reizen