Kerst Orchideeënhoeve - Hangende tuin - Kerstsfeer
Kerst - Kaarsjesavonden bewerkt

Beleef de warme kerstsfeer

Vanaf 8 december is de Orchideeënhoeve geheel in kerstsfeer. De gezellige kerstmarkt en de sfeervol verlichte showtuinen zijn inmiddels een vaste traditie geworden. Tijdens de kaarsjesavonden zijn de tuinen van de Orchideeënhoeve speciaal geopend en verlicht met overal kaarsjes en speelt er live muziek. Extra bijzonder is dit jaar de nieuwe wonderschone attractie: de hangende bloementuin. Laat u betoveren in ultieme kerstsfeer.

Bekijk ook de reis Kaarsen, de ultieme sfeermakers.

Indien u alleen de kerstmarkt wilt boeken vertrekken we ’s morgens. Bij aankomst krijgt u een lekker kopje koffie met kerstlekkernij, vervolgens heeft u de gelegenheid om de tuinen te bezoeken. U krijgt een heerlijke warme lunch geserveerd. Aansluitend heeft u de gelegenheid om de kerstmarkt en de winkel te bezoeken.  Rond 18.00 uur zijn we weer thuis.

Als u ook een kaarsjesavond wilt bezoeken vertrekken we om 13.00 uur en zijn we rond 22.00 uur weer thuis. Hou er rekening mee dat de kaarjesavonden op bepaalde avonden in het jaar vallen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

shutterstock_901628411

09.00 – 18.00 uur of 13.00 – 22.00 uur

2x koffie/thee met kerstlekkernij – entree tuinen en kaarsjesavond – 2 soorten stamppot – Kerstdessert – Orchidee in cadeauverpakking – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen