Dagtocht naar Maastricht in combinatie met rondvaart 4 sluizen
Dagtocht Maastricht-Servaasbrug©VVV Maastricht Marketing

Maastricht & 4 Sluizen route

Mooi Maastricht, met zijn prachtige historische binnenstad, is een bezoek meer dan waard. Uitgerust aankomen na een ontspannen busrit met een lekker kopje koffie of thee om vervolgens de stad te bezoeken is een ware luxe.

Na de échte Limburgse Vlaai met kopje koffie of thee starten we een mooie 4 sluizentocht. We bevaren vanuit Maastricht de Maas stroomafwaarts om via de sluis van Bosscherveld op de Zuid-Willemsvaart te komen. Onderweg ervaart u de prachtige natuur en heeft u het gevoel op een wandelpad in het bos te zijn. We doen een aantal sluizen aan en zien hoe de kanaalgravers zich een weg hebben gebaand door heuvels en mergel. Dit alles onder het genot van een heerlijke koffietafel. Na deze tocht is het mogelijk om Maastricht op eigen gelegenheid te bezoeken, waarbij Het Vrijthof een echte aanrader is. Op de terugreis zullen we een heerlijk 3-gangen diner serveren waarmee we deze dag feestelijk en vooral heerlijk afsluiten.

Maastricht is niet alleen erg mooi vanaf het water. Wat dacht u van een uniek dagje winkelen, een bijzonder bedrijfsuitje, een weekendje weg in combinatie met Valkenburg? Wij adviseren u graag.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Maastricht

8.00 – 21.00

koffie/thee in de bus – 2x koffie/thee met vlaai  – 4 sluizen route – koffietafel – bezoek Maastricht – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen