Dagje uit naar De Aalshof en Strohotel - Dagtocht Kip-Experience - Haps
Aalshof Eieren_Haps

Met de “kippen” naar de Maasheggen

Vandaag brengen wij u naar het gastvrije Haps in Noord-Brabant, voor een verrassend gezellig dagje uit. Bij aankomst in het landhuis De Aalshof staat alles in het teken van… eieren! U gaat vandaag genieten van een heuse kip-en ei- experience.

In de gezellige ontvangstruimte wordt u in sfeervolle ambiance ontvangen met koffie en huisgemaakte appeltaart. Door eigenaresse Conny wordt u op de hoogte gebracht van allerlei interessante kip- en ei- weetjes. Uiteraard kunt u ook diverse soorten advocaat proeven, zoals “Doortje”, “Suyp”, “McEgg” en “Moortje”. De scharrelkippen op het landgoed zijn gehuisvest in verrijdbare kippenkooien en wandelen zelf naar buiten. Van de eieren worden allerlei producten gemaakt zoals pasta’s en allerlei heerlijke soorten advocaat. Er mag vrij gewandeld worden door de prachtig aangelegde tuin en het is heerlijk toeven in de serre. Genietend van de sfeer, het lekkers en het uitzicht op de fraai aangelegde tuin kunt u heerlijk wegdromen in de tijd van weleer en romantiek.

Na het bezoek aan De Aalshof gaan we naar het Strohotel. Dit is een uniek project, gebouwd van pakken stro en gestuct met leem uit de naburige Maas. Terwijl u geniet van de broodjeslunch krijgt u een leuke presentatie over de bouw van het Strohotel. Aansluitend zal gids Dirk u meenemen naar de Maas met haar betoverende Maasheggen landschap. Dit (in Nederland) unieke landschap is verdeeld in een groot aantal kleine percelen, welke van elkaar zijn gescheiden door mei- en- sleedoorn heggen. Tot slot is er nog gelegenheid tot het nuttigen van een drankje, alvorens we weer huiswaarts keren.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Portret Conny v/d Besselaar van landhuis de Aalshof te Haps tenmidden van haar Kippen. 
Gemaakt in samenwerking met ontwerpstudio Jo Meesters in opdracht van het Brabands Dagblad.

08.30 – 18.00 uur

2x koffie/thee met appeltaart – kip en ei experience – advocaat proeven – broodjeslunch – presentatie Strohotel – rondrit o.l.v. gids – vervoer per luxe touringcar

Programma en de tijden kunnen in overleg worden afgestemd op uw wensen.

Bekijk een van onze reizen