Dagtrip Museumdorp Allingawier, Friese Meren - Verschoor Reizen
slider-friesland-verschoor-reizen

Museumdorp Allingawier en de Friese Meren

Beleef een onvergetelijke dagtocht in de prachtige Zuid-Westhoek van Friesland. Vandaag geniet u van een groepsarrangement in Museumdorp Allingawier en maak een rondvaart over het Sneekermeer. Een compleet arrangement en uniek dagje uit!

Bekijk ook onze dagtocht naar Museumboerderij Ot en Sien en de chocoladefabriek in Friesland.

We rijden door Noord-Holland, waar we een koffiestop maken, over de Afsluitdijk naar Allingawier. Deze dagtocht laat u kennismaken met het Museumdorp Allingawier, onderdeel van de Aldfaers Erf Route. U wordt ontvangen in koffiehuis “De Meermin” voor een Friese koffietafel met soep. Vervolgens bieden wij u de gelegenheid om het museumdorp te bekijken. Geniet in boerderij “De Izeren Ko” van het verhaal over het ontstaan van het Fries Uilebord. Proef een stukje drabbelkoek in de drabbelkoekenbakkerij en in de smederij krijgt u uitleg van de smid.

Dan is het tijd om richting Sneek te rijden waar u aan boord gaat van een rondvaartboot van Rederij van der Werf voor een twee uur durende vaartocht over het Sneekermeer.

Terug aan vaste wal stapt u in de touringcar en rijden we naar het dineradres voor een heerlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

friesland-verschoor-reizen

08.00 – 21.30 uur

Koffie met gebak – koffietafel met soep – entree museumdorp Allingawier – boottocht – diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen