Oostvaardersplassen - ontdek de Nieuwe Wildernis
12. De Nieuwe Wildernis ©NBTC Holland Marketing bewerkt

Oostvaardersplassen

Een mooie en onvergetelijke dagtocht in een uniek natuurgebied; de Oostvaardersplassen. Beleef de Nieuwe Wildernis met eigen ogen en geniet!

Nederland is één van ’s werelds dichtst bevolkte landen, maar desalniettemin met geweldige natuurgebieden. De Oostvaardersplassen zijn in 2013 verfilmd en wij nemen u graag mee om de film met eigen ogen te beleven. Lees hier meer over de film “de nieuwe Wildernis” We beginnen de dag met een heerlijk kopje koffie/thee met appeltaart.

Na dit heerlijk ontvangst maken we een rondrit door het natuurgebied. De Oostvaardersplassen zijn bijzonder, er is er maar één in heel Europa! Het diepste deel van Zuidelijk Flevoland, door mensen eigenhandig aangelegd. Waar de natuur een gebied van moeras, ruige rietvlaktes, mooie graslanden en waterplassen schiep. U ontdekt vandaag deze prachtige omgeving dat inmiddels niet alleen het huis is van lepelaars, aalscholvers, maar ook van reeën, vleermuizen en vlinders. Zelfs de zeearend nestelde zich weer in dit gebied. Vergeet dus uw verrekijkers niet vandaag, want er is veel te zien en te bewonderen. Na de lunch genieten we van een mooie rondvaart, op deze bijzondere manier ontdekt u deze leuke opkomende stad.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajaxZF9V187O

08.30 – 17.30 uur

1x koffie/thee met appeltaart – rondrit o.l.v. natuurgids – uitgebreide lunch – rondvaart 1,5 uur door Almere – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen