Dagtochten, Dagje uit of Groepsreis Oranje tocht in Utrecht
paleis-soestdijk-vanuit-de-lucht-gezien

Oranjetocht

Een vorstelijke dagtocht om lekker te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van deze dag uit in Koninklijke sferen en ontdek de vele kastelen en paleizen in de provincie Utrecht.

U gaat deze dag kennismaken met de rijke geschiedenis van ons land; ook wel “De Oranjes” genoemd. De provincie Utrecht kent niet alleen schitterende natuur, maar telt ook talrijke kastelen en paleizen. De prachtige omgeving rondom Soest, Soestdijk, Baarn en De Hoge- en Lage Vuursche geven u alvast een mooie indruk van de Oranje-geschiedenis. U wordt deze dag ontvangen op een gezellige locatie in Scherpenzeel met een kopje koffie/thee en zogenaamd ‘oranjegebak’.

Na de koffie maken we een prachtige Oranjetocht per touringcar, onder leiding van een inspirerende gids. De provincie Utrecht staat bekend om zijn vele kastelen en uitgestrekte bossen. U zult bijvoorbeeld ook het beroemde Paleis Soestdijk te zien krijgen. Andere voorbeelden van mooie bezienswaardigheden tijdens deze tour zijn bijvoorbeeld het Amaliapark, Kasteel Hoge Vuursche en Kasteel Drakenstein. Na de rondrit keren we terug naar Scherpenzeel, waar een heerlijke warme maaltijd (3-gangen) zeker zal smaken. Na een heerlijke dag uit zoeken we de touringcar weer op en keren we huiswaarts.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Groepstrip.nl-©NBTC-Royal-Palace-Soestdijk

09.00 – 16.00 uur

1x koffie/thee – oranjegebak – rondrit o.l.v. gids – 3-gangen warme maaltijd – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen