Een dagje uit naar het Witte Stadje Thorn en het Drielandenpunt
Dagtocht met Groepstrip.nl

Pittoresk Thorn & het Drielandenpunt

Limburg heeft veel te bieden! Denk bijvoorbeeld aan het witte stadje Thorn, dat met haar rijke geschiedenis terug gaat tot het einde van de 10e eeuw. Ook zien we vandaag het Drielandenpunt, waar de grenzen van Nederland, België en Duitsland samenkomen.

We starten de dag met een overheerlijke Limburgse Vlaai met een kopje koffie of thee om vervolgens een kijkje te nemen in Thorn. Dit witte stadje heeft een beschermd stadsgezicht en is met zijn met maaskeien geplaveide straatjes en de prachtige Abdijkerk een plaatje om te zien. Ooit had Thorn een eigen rechtspraak en sloeg het zijn eigen munt, maar daar kwam na de komst van de Fransen een einde aan. Voor de lunch reizen we af naar het Drielandenpunt  waar we gelijk van het uitzicht kunnen genieten. Vervolgens maken we een rondrit van het mooie Vaals naar Valkenburg. Hier krijgt u tijd Valkenburg op eigen gelegenheid te ontdekken waarna we de dag afsluiten met een heerlijk 3-gangen diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

72.-©NBTC-Holland-Mediabank-web

8.45 – 21.30 uur

koffie/thee met gebak  – entree – rondleiding MAStour 2 uur – uitgebreide luxe lunch – rondleiding o.l.v. brouwmeester met 3 proevertjes – rondvaart ca. 1 uur – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen