Rosarium in de Limburgse Maasduinen - een mooie trip!
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Rosarium in de Limburgse Maasduinen

Vandaag krijgen we alle ins en outs te horen over rozen, we proeven champagne met rozenijs, bezoeken de kwekerij en natuurlijk de tuinen van Rosarium Seuren.

Bekijk ook onze reis naar; Puur Limburg.

Wij brengen u naar Wellerlooi. Bij aankomst bij Rosarium Seuren worden we hartelijk ontvangen met  koffie en rozenvlaai. Na de koffie volgt er een mooie rondrit per touringcar onder leiding van een leuke gids door de omgeving en een gedeelte over Duits grondgebied.  Na de koffie volgt een zeer interessante rondrit met de eigen touringcar door het Nationaal Park De Maasduinen, speciaal Landgoed De Hamert en een bezoek aan Traberpark te Twisteden/Kevelaer (D). Verder zal onze reisleider proberen om op al uw vragen een antwoord te geven. Deze rondrit zal bij velen lang in herinnering blijven. Onder de middag krijgen we een bijzonder uitgebreid lunch/brunchbuffet  geserveerd met o.a. gebakken aardappelen, roerei met spek, warme cocktailworstjes, groot assortiment beleg, brood, broodjes, etc. met een heerlijke tomatensoep vooraf.

Na de lunch krijgt u een leuke rondleiding door de enthousiaste rozenkweker in de schitterende tuinen en kwekerij. Na de rondleiding is er vrije tijd om te genieten van de fonteinen, de Afrikaanse beeldentuin, rond te neuzen in de winkel of lekker te gaan zitten op het terras. Voordat we vertrekken krijgt u nog een heerlijk glaasje champagne met rozenijs (specialiteit) te proeven en krijgen alle bezoekers een leuke attentie!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajaxN3CAPPNM

08.45 – 18.00 uur

Koffie met rozenvlaai – rondrit o.l.v. een gids – lunch in buffetvorm – entree /rondleiding Rosarium –  glas champagne met rozenijs – leuke attentie  – vervoer per luxe touringcar

Van 1 mei tot 1 oktober geopend

Bekijk een van onze reizen