Dagje uit in Limburg, Dagtocht Rozen en Geuren in Weert- Groepstrip.nl
Rozen & Geuren _ Dagje uit met Groeptrip.nl

Rozen & Geuren

Een dagje uit naar het prachtige Limburg om volop te genieten, vooral voor de liefhebbers van rozen en overheerlijke geuren. Geniet van deze afwisselende dagtocht met bekende geuren van o.a. Coco Chanel. Laat ons team u adviseren bij uw dagje uit, dagtocht of groepsreis naar Limburg.

De zachte G van gemoedelijkheid kunt u vandaag toepassen in de groenste stad van Europa; Weert! Het stijlvolle programma staat vandaag in het teken van rozen, bloemen en geuren. Bij aankomst in Weert wordt u ontvangen met koffie/thee en heerlijke ovenverse Limburgse vlaai. Door middel van een kleur- en- geurrijke beeldpresentatie maakt u deze dag kennis met de ontwikkeling van geuren en parfums door de eeuwen heen. Op aangename wijze passeren bijvoorbeeld merken als Coco Chanel en de opkomst van het warenhuis de revue! U geniet vervolgens van een heerlijke lunch, voordat u een verrassende rozenwandeling door Weert gaat maken. U zult ook een bezoek brengen aan de Martinuskerk in Weert. Uiteraard heeft u vanmiddag ook nog de tijd om op eigen gelegenheid de leuke stad Weert te ontdekken. Het leven gaat op deze gezellige dag wél over rozen.

Oost-Brabant en Limburg, een omgeving waarbij wij u kunnen adviseren bij diverse programma’s voor uw gezelschap! Van bedrijfsuitjes, dagtrips tot complete evenementen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Rozen & Geuren - Dagtocht Dagje uit Groepsreis Limburg

9.00 – 21.30 uur

2 x koffie/thee met vlaai – presentatie Maria Bonten – lunch – rozenwandeling – vrije tijd in Weert – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen