Dagtocht of dagje uit Tropisch Rozenland & Hertog Jan bierbrouwerij
Dagtocht_Rozen & Hertog Jan Bierbrouwerij

Rozen & Hertog Jan bier

Genieten van het leven kan op verschillende manieren; bijvoorbeeld met mooie bloemen of een goed glas bier! We starten deze dag met een heerlijk kopje koffie/thee met gebak wat we gebruiken op een sfeervolle locatie.

Daarna bezoeken we een rozenparadijs waar u werkelijk alles kunt vinden wat met rozen te maken heeft. De informatieve rondleiding over het terrein, waar u van A tot Z over rozen hoort en edelherten en wilde zwijnen kunt voeren, is een echte aanrader. In de Rozenparadijswinkel treft u een ruim assortiment rozenparfum, rozenolie en mooi servies. Na een smakelijke lunch die we afsluiten met echt rozen-ijs en een glaasje champagne ontvangt u een attentie en is het tijd voor het middagprogramma. Dit bestaat uit een bezoek en rondleiding in een bierbrouwerij waarbij u op allerlei momenten mag proeven, ruiken en voelen hoe het bier tot stand komt. Na een heerlijke consumptie vertrekken we voor een smakelijk 3-gangen diner.

Liefde voor leven! Geniet van veelzijdig, cultureel en culinair Limburg. Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Rozen

9.00 – 21.30

2 x koffie/thee met gebak – entree & bezoek  –lunch – champagne glaasje met rozenijs – attentie – entree & rondleiding – 1x consumptie – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen