Safari Park Beekse Bergen - Leuk voor jong en oud
17335 bewerkt

Safari Park Beekse Bergen

Gaat u vandaag met ons mee op safari zonder dat u uw paspoort hoeft in te pakken? We zullen namelijk de Big 5 van dichtbij zien in het grootste wildlifepark van de Benelux.

Bekijk ook onze reis naar de Struisvogelfarm en Museum Dansant.

Zodra we aankomen bij Safaripark de Beeksebergen stapt er een ranger in de touringcar. We verkennen de indrukwekkende natuur en komen oog in oog te staan met wilde dieren. Onder begeleiding van een ervaren ranger leren we alles over het leven van de dieren in het Safaripark. Halverwege de safari houden we een stop van ca. 45 minuten. Hier geniet u van een heerlijk kopje koffie en/of thee met een zebragebakje. Na de koffiestop stappen we weer in de touringcar en vervolgen we de safariroute.

Na de safari is het tijd voor een heerlijke lunch in het restaurant. Wanneer de lunch ten einde is gekomen, bent u vrij om het park zelf in te gaan. Tijdens de kilometerslange wandelsafari ga je zelf op pad door de indrukwekkende natuur. De route is geschikt voor jong en oud en biedt leuke extra’s. Door voederpresentaties langs de route kom je meer te weten over het eetgedrag van de dieren.

Wanneer we alles gezien hebben is het tijd om huiswaarts te keren!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Safari Park Beekse Bergen

11.00 – 18.00 uur

Koffietafel met kroket – entree/rondrit Safari Park – 1 x koffie met iets lekkers – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen