Schoentjes dansen - Gegarandeerd een feest met 2 musea onder 1 dak
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schoentjes dansen

Een unieke dagtocht waarbij u 3 unieke en zeer uiteenlopende musea zult bezoeken. Wij brengen u eerst naar het Leder & Schoenen museum in Waalwijk. Met deze kennis kunnen we onze schoenen laten dansen bij het orgel- en kermismuseum, waar u uw ogen uit zult kijken. Gegarandeerd een feest met deze 2 musea onder 1 dak; Museum Dansant en Soet & Vermaeck.

Bekijk ook onze reis naar ‘De Plassen’ en Het Muiderslot.

Halverwege de 20ste eeuw was Antoon Hendriks (1905-1965) uit Waalwijk, de grondlegger van deze unieke locatie. Hij was leraar schoenmaker aan de vakschool en tevens verzamelde hij zijn hele leven allerlei voorwerpen die met schoenen te maken hadden. U bent vandaag te gast in het Schoenenmuseum. Bij ontvangst nuttigen we een heerlijk kopje koffie/thee en krijgen we een “Halve Zool”. Vervolgens geniet u van een demonstratie leerlooien & schoenfabricage. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om het museum te bezichtigen.

De middag gaan we genieten van orgels en kermisattracties. Nee, geen miniatuur versies maar de echte attracties! Laat u betoveren door de gastvrijheid die hier heerst. In de middag kunt u genieten van een heerlijke luxe lunch, waarna we de musea zullen bezoeken. Voor de enthousiaste deelnemers kan er een dansje gewaagd worden. Immers leert u vandaag hoe elke schoenen kunnen dansen. Kortom, een dag om echt van te genieten!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

kermismuseum-website

09.00 – 18.00 uur

1x koffie/thee met “halve zool” – entree museum + 2x demonstratie – uitgebreide lunch – bezoek orgelmuseum en kermismuseum – vervoer per luxe touringcar en gastvrije chauffeur.

Een luxe 3-gangen diner – andere mogelijkheden zijn op aanvraag.

Bekijk een van onze reizen